Contact

Contact

Contact

Margot Lepelaars, coach en stresscounselor

Scripto Coaching, KvK-nr. 74701177

 

Telefoon: 06 111 46 978

E-mailadres: info@scripto-coaching.nl

Stuur mij een bericht

Wil je informatie over de schrijfmethode, de Bepper Balance Methode of wil je een telefoongesprek of video-call inplannen?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op of mail naar info@scripto-coaching.nl

Bel je liever? Dat mag ook: 06 111 46 978

Wat klanten zeggen

Ik voel weer positieve energie

Ik had van te voren niet gedacht dat dit me zoveel zou brengen! Margot stelt vragen die je echt aan het denken zetten en je helpen om weer dicht bij jezelf te komen. Ik heb het gevoel dat ik mezelf heb herontdekt: ik weet weer wat ik echt fijn en belangrijk vind en durf op basis daarvan keuzes te maken. Daardoor voel ik weer positieve energie, ga weer de deur uit en ervaar minder stress. Ik kan dit iedereen aanraden.

Linda

Nooit gedacht dat ik me zo makkelijk bloot kon geven

Aan het begin van het traject had ik mijn twijfels of dit zou gaan helpen. Er is in het verleden al eerder geprobeerd mij te helpen, maar dat had niet veel resultaat. Als ik nu terugkijk op dit traject denk ik dat dit schrijven mij toen veel meer gebracht zou hebben. Het viel me ontzettend mee hoe makkelijk het was mezelf zo bloot te geven, misschien komt dit wel omdat je niet iemand tegenover je hebt zitten en je in je eigen vertrouwde omgeving schrijft. En dan ook nog eens kiezen wanneer je schrijft. Ik zou zeker weer voor dit traject kiezen een volgende keer!

Birgit

Alsof ik zwaarte kan afschudden

Alsof ik zwaarte kan afschudden. Alsof alle zwaarte die ik al zo lang voel niet van mij is. Ik heb altijd gedacht dat die van mij is. Maar die is misschien wel helemaal niet van mij. Wel door mij ontwikkeld, maar ontstaan door een situatie waarin ik zat en die niet echt van mij was.

Er komt zoveel moois en zinvols samen in dit document dat Margot en ik in twee weken tijd hebben opgebouwd. Prachtig dat dit er nu is. Ik ben er heel dankbaar voor. Dank je wel!

Kirsten

Inzicht en overzicht in mijn verleden en het heden

14 dagen, intensief schrijven. Het “kost” je 14 dagen, het levert enorm veel op. Gedurende het traject heb ik inzicht gekregen in de rode draad in mijn leven. Door de juiste vraagstelling van Margot, lukt het om stil te staan bij mezelf. Dat maakt dat ik verband zie, inzicht, overzicht krijg in zowel mijn verleden als in mijn leven nu. De oorzaak en de oplossing liggen niet aan de oppervlakte, Margot begeleidt je hierin begripvol naar de kern.

Aan het einde van het traject merk ik dat er een last van mijn schouders is gevallen. Zit weer lekker in mijn vel en begrijp mezelf beter.

Margot, bedankt voor je liefdevolle, professionele begeleiding in dit korte coaching traject.

Natascha

© 2024 Scripto Coaching - Powered by Nettl Waalwijk and Maatos